Fanta kommer til Viby J for at vække gys og grin til halloween

Foto: The Coca Cola Company. Torsdag den 12. oktober kan man opleve halloween-lastbilen fra klokken 14-18 foran Kvickly på Ringvej syd 100, 8260 Viby J.
dato

Oktober er måneden, hvor dagene bliver kortere, mørket tager over, og den årlige tradition med halloween vækker gys og grin hos store og små. Fanta tager igen i år del i årets mest uhyggelige højtid og kører fra den 6. oktober til den 28. oktober for første gang rundt i landet med et spøgelseshus på hjul. Torsdag den 12. oktober kommer Fanta’s Gysertruck til Viby J.

Halloween er traditionelt en tid for spøgelser, monstre og overraskelser, og hos Fanta er man fast besluttet på at give danskerne en ekstra dosis frygtelig fornøjelse i år.

Med ‘Fanta’s Gysertruck’ kører det kendte sodavandsmærke med den sprudlende og farverige personlighed ud på de danske landeveje i oktober og gør stop i 10 byer for at skræmme modige sjæle, der tør lægge vejen forbi, samtidig med at der uddeles smagsprøver.

Spøgelseshuset på hjul i den velkendte orange Fanta-farve kører fra den 6. oktober til og med den 28. oktober med stop i Svenstrup J, Fjerritslev, Viby J, Ringkøbing, Fredericia, Svendborg, Frederiksværk, København S, Kalundborg og Slagelse.

Torsdag den 12. oktober kan man opleve halloween-lastbilen fra klokken 14-18 foran Kvickly på Ringvej syd 100, 8260 Viby J. Her kan besøgende teste sit mod ved at se, om man tør at stikke hånden ind i den uhyggelige og levende sampling-maskine. For dem der elsker at få pulsen op, byder Fanta’s Gysertruck også på en ’spook booth’, hvor man kan få en nervepirrende oplevelse af overraskelser og gys.

- Fanta er på verdensplan kendt for hvert år at markere halloween, men det er første gang nogensinde, at vi kører ud i Danmark på den måde, som vi gør det i år. Det glæder vi os helt usigeligt meget til, for halloween er for os hvert år en unik mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med danskerne.

- Vi håber at skræmme lidt, grine meget og selvfølgelig uddele smagsprøver til alle, der tør prøve. Når halloween-ånden fylder gaderne i oktober, vil vi være der for at bringe både gys og glæde – og en skøn smagsoplevelse, siger Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark.

I forbindelse med halloween lancerer Fanta desuden en ny sukkerfri smag, der kan købes i den danske dagligvarehandel.

Den nye Fanta Raspberry No Sugar er en frisk læskedrik med brus og smag af hindbær, og drikken er lavet med frugtjuice, 100 % naturlige aromaer og er sukkerfri.

Den er nyeste skud på stammen i den sukkerfrie sodavandskategori, der blandt andet inkluderer Fanta Lemon No Sugar, Fanta Orange No Sugar, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Cherry, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri og Sprite Zero Sugar.

Gys i biografen
Uhyggen stopper ikke her. I samarbejde med Nordisk Film Biografer vil udvalgte biografer være vært for særforestillinger, hvor uhygge venter i og udenfor salen.

I CokeApp’en kan man desuden deltage i en konkurrence om VR-briller samt billetter til både Horror Drive Thru og til ’Fanta Gyseraften’ i samarbejde med Nordisk Film Biografer den 26. oktober i Fields og Aarhus C.

Kilde: The Coca Cola Company | Help PR
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.