EM-feber kan skaffe flere medlemmer til Viby IF

AGF/Viby/Stavtrup (Foto: Susanne Brylle Thomsen)
Profilbillede

Håndbold-EM i Ungarn er for døren, og de danske håndboldherrer skal igen i aktion. I Viby IF ser man frem til slutrunden med medaljeoptimisme og en forhåbning om stor tilslutning som følge af EM-feberen.

Der er store forventninger til de danske håndboldherrer til EM-slutrunden i Ungarn & Slovakiet, og mange eksperter spår guldmedaljer til Danmark. En slutrunde er garant for at samle den danske befolkning og i Viby IF Håndbold, håber træner for U19-piger Mads Elkjær Petersen, at EM-feberen går hen og inspirerer nye håndboldaspiranter til at melde sig ind i klubben:

“Jeg tænker, det betyder, at de yngre årgange kan få et boost på nye medlemmer, da vi har mange gode ambassadører og gode forbilleder på herrelandsholdet! Jeg kan altid mærke på de hold, jeg har trænet, at de får en ny form for inspiration over en detalje eller lignende, de har set hos en spiller.”

En slutrunde i håndbold er ikke uden store danske forventninger til Nikolaj Jacobsens-tropper, og Mads Elkjær spår, at der er en stor dansk slutrunde i vente.

“Jeg kommer med et kedeligt politikersvar og siger, at vi som minimum kommer i semifinalen og napper medaljer med hjem, så må vi se hvilken karat, de bliver.”

Håndboldslutrunder plejer at være et stort samlingspunkt i klubben, hvor kamparrangementer så vidt som muligt planlægges, så det overlapper en træning. 

“Nu må vi se hvad der er muligt med corona... Ellers plejer jeg, hvis det passer med træningen, at vi mødes enten før eller efter træning og ser kampen fælles sammen med f.eks. fællesspisning, ”udtaler Mads Elkjær Petersen til Vores Viby J.

Kilde: Mads Elkjær Petersen