Bliv ungdomsunderviser og guide unge mod det gode ungdomsliv

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Har du erfaring med, gode evner for og en ukuelig lyst til at understøtte unges rejse mod det gode ungdomsliv? Og har du kompetencer til at guide og undervise unge 13-17 årige? Så har vi 2 spændende, alsidige og udfordrende stillinger ledige. Ungdomsskolen i UngiAarhus oplever stigende efterspørgsel på vores særlige undervisningstilbud, og søger derfor undervisere til vores team. Vi søger 2 kolleger på ca. 30 timer/ uge. Du skal være klar til at starte 1. august 2024.

De unge er i centrum for alt, hvad vi gør. For at lykkes i jobbet, skal du have lyst, erfaring og gode evner til at motivere og guide både sårbare og ikke-sårbare unge. Du kommer til at undervise i Ungdomsskolens Alternative Læringsarenaer. Det er et tilbud i Ungdomsskolen UngiAarhus til unge, som af en eller flere årsager har fravær fra skolen og/ eller ungdomslivet. Du får også opgaver, hvor samarbejdet omkring de unge foregår med skole, socialrådgivere og andre interessenter i de unges liv.  

Det er en fordel, at du også kan se dig ind i at stå for et eller flere hold i Ungdomsskolens fritidsundervisning som foregår efter skoletid. 

Ungdomsskolens arbejde handler grundlæggende om, at de unge:

 • støttes i at være aktive medskabere af deres eget liv
 • arbejder med deres egen unge-identitet
 • finder en vej tilbage på sporet, hvis der er behov for det
 • afprøver forskellige interesser
 • guides til den allerbedste overgang fra folkeskole til noget andet
 • får hjælp til at håndtere faglige udfordringer.

Alle vores indsatser - mellemformstilbud, samarbejde med skoler og fritidstilbud - tager udgangspunkt i de unge. Vi arbejder også sammen med de unges forældre, de lokale skoler, ungdomsklubber og andre relevante aktører 

Din profil:
Vi forventer, at din profil dækker en række af følgende kvalifikationer og kompetenceområder:

 • Du er uddannet lærer – og kan undervise op til Folkeskolens Afgangsprøve i enten dansk/ engelsk eller matematik/ naturfag
 • Du står solidt, er handlekraftig og vil relationen til de unge
 • Du har erfaring med arbejdet med unge
 • Du har blik for den skæve vinkel og alternative veje sammen med de unge
 • Du er rummelig, modig, respektfuld og vedholden i tilgangen til de unge, forældre, samarbejdspartnere og kolleger
 • At du kan tilføre vores undervisningsmiljø alternative fagligheder som praksisfaglighed, udeliv eller en anden kreativ faglighed
 • Du arbejder selvstændigt men tænker i helheder
 • Du kan arbejde fleksibelt og varetager opgaven, når det giver mening
 • Du er åben og nysgerrig i samarbejdet med teamkolleger og ledere.

  Derfor skal du vælge os:
 • Ungdomsskolen er din mulighed for at arbejde på en anderledes måde med unges læring, trivsel og udvikling
 • Du kommer til at gøre en stor forskel for de unge
 • Du får et job med stor selvstændighed, stort ansvar og en stor fleksibilitet, hvor opgaverne er mangfoldige, og dagene sjældent er ens
 • Ungdomsskolen ved UngiAarhus er en yderst dynamisk arbejdsplads med rum til personlig og faglig udvikling
 • Du får fantastiske kolleger og et tæt teamsamarbejde
 • Miljøet er uhøjtideligt med plads til diversitet

Undervisningstilbuddene har base 4 forskellige steder i Aarhus – fra Holme over Rosenvang til Skjoldhøj og Lisbjerg. Vi forventer, at du kommer til at arbejde på en eller flere af de lokationer, da vi dækker hele Aarhus Kommune.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen.
  
Ugentligt timetal: ca. 30 timer/ ugen

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


Hvis du vil vide mere:
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Mads Erik Seiersen, Leder for UngiAarhus - Ungdomsskole, Gadeplan, Mentorordning og bydækkende indsatser på telefon 4185 7100 eller mail maerse@aarhus.dk

Evt. telefonisk kontakt kan gøres i tidsrummet kl. 8-10 alle ugens hverdage.

Læs meget mere om UngiAarhus, Ungdomsskolen og tilbuddene til de unge her: www.ungiaarhus.dk.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 25. juni 2024
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i torsdag d. 27. juni kl. 15-20.

Om os
UngiAarhus er en bydækkende organisation, der har ansvaret for ungdomsskole, fritidsklubber, ungdomsklubber og de pædagogisk ledede legepladser i Aarhus Kommune. Vi samarbejder desuden med skolerne om de unges dannelse og uddannelse. Vores målgruppe er børn og unge fra fjerde klasse til 18 år (21 år for unge med særlige behov). Du kan læse mere om UngiAarhus på Link og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan Link

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067214

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet