Alt gik imod AGF-Viby-Stavtrup i slutfasen

Mads Elkjær Petersen står ret ved dommerbordet (Foto: Mads Elkjær Petersen)
Profilbillede
dato

AGF-Viby-Stavtrup tog torsdag imod gæsterne fra Fredericia HK. Til trods for hjemmebanefordelen kunne AGF-Viby-Stavtrup ikke drage fordel af den, da de tabte 18-19 til Fredericia HK .

Derfor var AGF-Viby-Stavtrups cheftræner, Mads Elkjær Petersen, noget slukøret, da vi fangede ham til en reaktion på kampen.

Dommerpræstationen og de små marginaler gik imod os i 2. halvleg. På trods af en flot start på kampen, og en forsvarsindsats der ikke var en finger at sætte på, var det desværre ikke nok.

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge cheftræneren er der flere ting, som ikke lykkes.

Vores afslutningskvalitet over en hel kamp skal være bedre, og så vil vi gerne bruge vores bredde i spillet noget mere i forhold til at få bredt spillet mere ud.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Mads alligevel se lysglimt i mørket.

Forsvaret og indstillingen er der ikke en finger at sætte en finger på, den ros skal pigerne have. Vi får fem udvisninger i 2. halvleg, hvoraf fire af dem kom i de sidste 15 minutter. Dette smadrer selvfølgelig noget rytme i vores angrebsspil. Vi løser det stadigvæk fint defensivt, på trods af vi spiller så mange minutter i undertal, i 2. halvleg.

Vi står lidt med en følelse af, at dommerne vil være med til at afgøre kampen, hvilket er lidt underligt til sidst, desværre. Men sådan er det. Nogle gange går det med en, nogle gange går det imod en og i dag gik det desværre imod os i de afgørende momenter.

På torsdag, den 24. marts, skal AGF-Viby-Stavtrup møde Team Esbjerg HK. Kampen fløjtes i gang klokken 20:20 i Viby Idrætscenter.

Kampens resultat: 18-19 til Fredericia HK
Række: U-19 Pige 1. Division

Kilde: Cheftræner Mads Elkjær Petersen, Stavtrup/Viby - U-19 Pige 1. Division