AGF/Viby/Stavtrup holder liv i titeldrømmene

Foto: AGF/Viby/Stavtrup.
Profilbillede
dato

I onsdags tog AGF/Viby/Stavtrup turen til HEE-Hallen, hvor de mødte Viborg HK.

Det var til stor succes for netop AGF/Viby/Stavtrup-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 27-30. Fra cheftræner, Torben Van Gogh lyder det:

En fremragende fight, hvor der var tænding og gejst. Vi er først og fremmest utrolig glade for, at vi nu selv har muligheden for at blive 1'er i puljen. Men det kræver stadigvæk, at vi skal slå tre gode hold i de sidste tre kampe.

Men på trods af, at vi har en scoringspause på 15 min i kampen, så er jeg meget glad for, at vi stadigvæk formår at score 30 mål. Det var en kamp, hvor dommerne gav os lov til at gå til den, så det blev en god og spændende U17-kamp.

Van Gogh sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus.

Vores lange angreb fungerer rigtig godt. Vi vil stadigvæk gerne spille flere af dem, men når vi formår at holde bolden i gang, så kommer vi også til en chance de fleste gange.

Spørger man cheftræneren er der særligt visse ting, der især spillede ind.

Ingen tvivl om at Victoria Priess hjælper os langt hen ad vejen i dag. Hun har nogle utrolig vigtige og store redninger i 2. halvleg.

AGF/Viby/Stavtrup skal i kamp igen mod Håndbold Akademi Ikast fredag den 25. marts. Kampen fløjtes op på Sportscenter Ikast klokken 18:30.

Kampens resultat: 27-30 til AGF/Viby/Stavtrup
Række: U-17 Pige 1. Division A

Kilde: Cheftræner Torben Van Gogh, AGF/Viby/Stavtrup - U-17 Pige 1. Division A