61-årig kvinde i bil skabte utryghed i Viby

Profilbillede

Søndag aften d. 19. september fik et par unge kvinder en lidt anderledes og utryg oplevelse, mens de gik på gaden i Tranbjerg: En bil med en 61-årig kvinde kørte i langsom hastighed bag dem. 

Kvinderne kontaktede ca. klokken 20.50 politiet, da følte sig nervøse ved, at en bil kørte i langsom hastighed bag dem. De gik til sidst ind ad en sti, hvor bilen ikke kunne komme ind. 

Lidt efter fulgte endnu en anmeldelse til politiet: En mand fortalte, at han blev forfulgt af en bil i Solbjerg, det var samme biltype som den i Tranbjerg. 

En patrulje i området så den omtalte bil, da den kørte rundt på Gammel Horsensvej i byen. Det var en 61-årig kvinde, der sad bag rattet, og hun ignorerede patruljen, selvom de brugte blink og sirene. Hun kørte videre i flere minutter med politibilen bag sig. 

Da hun holdt for rødt i et lyskryds i Viby, kørte patruljen hen foran hende og fik hende ud af bilen. Kvinden ville ikke oplyse sit navn, og derfor blev hun både sigtet for ikke at følge politiets anvisninger og for at nægte at oplyse sin identitet til politiet.

Der virker ikke til at være nogen fornuftig grund til, hvorfor kvinden havde kørt efter de forskellige personer.

Kilde: Redaktionen