25-årig anholdt: Sigtet for drab i Viby

Profilbillede
dato

Østjyllands Politi har natten til torsdag anholdt en 25-årig mand, som er sigtet for onsdag aften at have dræbt en jævnaldrende mand med flere knivstik. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag kl. 13.00 i Retten i Aarhus.

”Vi kom hurtigt på sporet af den 25-årige, som vi søgte intensivt efter i løbet af aftenen og natten, og lidt over kl. 01.00 blev han så anholdt på en adresse i Aarhus,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby. 

To mænd på hhv. 32 og 33 år blev allerede kort efter anmeldelsen om knivstikkeriet anholdt tæt på gerningsstedet. Politiet er fortsat i gang med at afklare deres roller i sagen.  Det er endnu uvist, om de skal fremstilles i grundlovsforhør. 

Østjyllands Politi fik kl. 18.44 via 112 en anmeldelse om et voldsomt overfald på en p-plads på Grøfthøjparken i Viby J, og flere patruljer kørte hurtigt til stedet. Her fandt de den 25-årige mand, som var hårdt såret og kort efter afgik ved døden. 
De pårørende er underrettet. 

 

Den mobile politistation rykker ud

Østjyllands Politi har løbende patruljeret i området omkring Grøfthøjparken siden onsdag aften, og i løbet af torsdag vil et par betjente være til stede med den mobile politistation, hvor borgerne kan henvende sig. 

”Det er klart, at sådan en episode skaber stor utryghed, men der er ingen grund til, at man som almindelig borger skal være bange for at færdes i området. Der er fortsat vores klare opfattelse, at knivstikkeriet er sket i det kriminelle miljø. Det er stadig for tidligt at sige noget om motivet, og der er stadig en del efterforskningsskridt, der skal foretages, før vi har et klart billede af, hvad der er sket,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby.  

 

Opfordring til at kigge overvågning igennem

Østjyllands Politi opfordrer borgere, som har overvågning i området omkring Grøfthøjparken, om at gennemgå deres overvågning i tiden op til og efter overfaldet. Det gælder også hvis man har overvågning i sin bil. Hvis man på overvågningen finder noget mistænkeligt, bedes man sikre overvågningen og rette henvendelse til Østjyllands Politi på tlf. 114

Af hensyn til den videre efterforskning kan Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen. 

 

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi