Kampreferat: 3-1 mod IFSK

dato

Nyheden er fra FC Sydbyen

Aftenen d. 22. marts stod på topopgør i forårets træningsturnering i serie 5. FC Sydbyen bød IFSK indenfor på hjemmebanen i Tranbjerg og med deres to sejre i lige så mange kampe var der bestemt tale om en kompetent modstander. Faktisk havde IFSK en frygtindgydende målscore på hele 10-0 i de to kampe og de måtte således ses som favoritter til opgøret.

Banen kampen skulle spilles på gjorde ikke noget for at mindske favoritværdigheden og det var da også en noget skeptisk dommer der fløjtede begivenhederne igang. Bekymringerne omkring banen var dog hurtigt fortid og med ro og overblik flød spillet for FC Sydbyen rigtig pænt imellem kæderne. Angriberne skabte masser af plads på den sidste tredjedel med deres løbearbejde hvilket trioen, Mai, Farhan og Krølle nød godt af på midten hvor man i flere omgange fik sat virkeligt flotte angreb sammen. Når der var optræk til kontraer eller IFSK fik kombineret sig længere frem på banen var både Bobby, Krogh og ikke mindst Thomsen sikre i deres afvikling af bolden, også Pingo kom fint ud af målet i flere omgange.

Efter 24 minutter sætter Krogh foden på en clearing fra ca. 35 meter og bolden sejler i det lange hjørne af målet hvor keeperen for IFSK var uden chancer, en fuldt fortjent 1-0 føring i en situation hvor FC Sydbyen formåede at fastholde presset omkring IFSKs felt i en længere periode. 2-0 målet falder efter ca. 37 minutter. Bolden ender efter fint kombinationsspil i venstre side hos Bork der server bolden i feltet, her tæmmer Raymond flot bolden og sparker den i kassen. Til pause med en 2-0 føring og i hvad der må betegnes som værende fuld kontrol, perfekt!

Anden halvleg blev skudt igang og der var ingen tvivl om at IFSK havde noget at revanchere fra de foregående 45 minutter. De kommer mere aggressivt ud til halvlegen og lægger generelt et højere pres hvilket kaster flere chancer af sig, dog aldrig noget der for alvor truer Pingo i målet. Naturligt var der også byttet ud på flere pladser i halvlegen og det flow vi havde haft i starten af kampen forsvandt gradvist som IFSK kom bedre med, det skulle dog tage lang tid før en reducering blev en realitet. Med 12 minutter igen mistes bolden på midten, IFSK slår en hurtig kontra, deres angriber dribler uden om Pingo i målet og gør det sikkert til 2-1, desværre fortjent på det her tidspunkt i kampen.

Raymond var dog ikke færdig med at score endnu og med 3 minutter igen lukker han kampen med sin scoring til 3-1. Målet kommer efter at Mai sender DD i dybden alene med keeperen, afslutningen rammer dog målmanden og falder ned foran Raymond der stensikkert udnytter muligheden!

Kort efter fløjtes kampen af og 3 point kan fortjent sættes på kontoen, de her point betyder naturligvis ikke noget i forårets kamp om oprykning, men der er optimisme og glæde at spore i truppen og kan vi præstere sådan her igennem 10 kampe, så er der bestemt muligheder. Store præstationer fra alle mand i dag!

Kilde: FC Sydbyen